Ügyfélszolgálat: +3630/146-0107 | info@topjatekbolt.hu                    

 

Intex Jumbo strandlabda
Intex Jumbo strandlabda
2 590 Ft db

Intex Jumbo strandlabda

Biztonsági információk

Az Intex Recreation Corp. elkötelezett az összes termékének biztonságos használata mellett. Bár az összes balesetet nem lehet megelőzni, a jó biztonsági szokások gyakorlása, a szabályok meghatározása és betartása, a használati utasítás figyelmes elolvasása és az éber felügyelet jelentősen csökkentheti a sérülések valószínűségét, valamint a sérülések súlyosságát. 

5 éves kor felett ajánlott a termék használata.

NÁLUNK BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!

GYÁRTÓ
INTEX
KISZÁLLÍTÁS
KISZÁLLÍTÁS
ÉLETKOR
3 éves kor felett
Raktáron
2 590 Ft db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A medence körül fröcskölődés nem lesz olyan  szórakozás „Jambo Ball” nélkül. Adjon egy kis színt a vízi szórakozásához. Teljesen felfújt 91 cm átmérőjű strandlabda ideális gyermekeknek és felnőtteknek is. Élvezze az egész család a vakáció, utazást a szabadságot  a szabadban és a strandokon.

Ideális csoportos játékhoz és egyéb szórakoztató játékokhoz. Csak fújja fel a szorosan illeszkedő szelepen keresztül, és készen állnak a játékra.

Miután gyermeke befejezte a használatát, egyszerűen leeresztheti és összehajthatja, hogy kényelmesen tárolható legyen, anélkül, hogy sok helyet foglalna el. Kompakt méretének és könnyű felépítésének köszönhetően kényelmesen hordozhatja még akkor is, ha gyermekét víziparkba viszi.

Szuper színes szivárványos kivitelű, amely bármilyen medencében szépnek tűnik.

Adatok
SZÍN:
Többféle
MINTA:
Többféle
AJÁNLOTT:
Mindenki
ANYAG:
Gumi, műanyag
Cikkszám:
59065
Hasonló termékek