Ügyfélszolgálat: +3630/146-0107 | info@topjatekbolt.hu                    

 

SEAHAWK 3 felfújható 3 személyes gumicsónak szett
SEAHAWK 3 felfújható 3 személyes gumicsónak szett (68380)
49 990 Ft db

SEAHAWK 3 felfújható 3 személyes gumicsónak szett (68380)

Biztonsági információk

Az Intex Recreation Corp. elkötelezett az összes termékének biztonságos használata mellett. Bár az összes balesetet nem lehet megelőzni, a jó biztonsági szokások gyakorlása, a szabályok meghatározása és betartása, a használati utasítás figyelmes elolvasása és az éber felügyelet jelentősen csökkentheti a sérülések valószínűségét, valamint a sérülések súlyosságát. 

Kiemelkedően jó minőségű 3 személyes Intex gumicsónak, extra erős PVC anyagból. 
A csónaktest 3 légkamrás, 4 evező lapátnak van helye, a csónak végébe opcionálisan rögzíthető motor.


NÁLUNK BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET!

GYÁRTÓ
INTEX
KISZÁLLÍTÁS
KISZÁLLÍTÁS
Raktáron
49 990 Ft db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Akár horgászat, akár pihenés vagy egy tavi evezéshez, a Seahawk ™ 3 felfújható csónak kiválóan alkalmas arra, hogy csónakázási élményét izgalmas és szórakoztatóvá tegye.

Nagyteljesítményű, extra erős PVC-ből készűl, valamint a felfújható I-gerenda padlóval a merevség érdekében tervezték. A csónak három légkamrát tartalmaz, beleértve a test belsejében lévő belső segédkamrát az extra biztonság érdekében. A felfújás vagy a leeresztés egyszerű, a két gyorstöltő Boston-szeleppel. A két beépített horgászbot-tartóval és sebességváltóval a horgászat és a pihenés még soha nem volt ilyen egyszerű. 

Az Intex® motor tartó konzoljának megfelelő szerelvények tartoznak a motorhoz. Egy íves fogantyú, valamint, evezőtartók és javítócsomag-készletet is tartalmaz.

Adatok
Cikkszám:
68380
Hasonló termékek