Ügyfélszolgálat: +3630/146-0107 | info@topjatekbolt.hu                    

 

Blog

Az online vásárlás nagy előnye az, hogy rendkívül kényelmes. A termékek és szolgáltatások nagyon széles kínálatából lehet válogatni személyes utánajárás nélkül, akár az országhatáron túlról is. Nem számítva a szállítási idő okozta esetleges késedelmet, az online vásárlás gyors is. Az online piactereken, de már szinte minden webáruházban már, egészen olcsón is lehet vásárolni. A Topjátékbolt.hu webáruház már három éve működik, és elértük azt, hogy a vásárlók visszajelzései szerint Magyarország legnagyobb árösszehasonlító oldalától megkaptuk a "Megbízható bolt" - minősítést is.

Az érzékszervi játékok tökéletesek a gyermekek fejlődéséhez és a játékon keresztüli tanuláshoz. Érzékszervi játékaink egy, kettő vagy az összes érzékszervünket lekötik.

A zenetanulás fontos a tanulás és az életvezetési készségek kifejlesztése érdekében. 

  • A játék a tanulás kulcsa. A játékon keresztüli tanulás elősegíti az önértékelés felépítését, valamint a kreativitás és képzelet fejlesztését.

Talán meg fogja lepni a gyerekedet, hogy volt élet a TV felfedezése előtt is.Sokszor kapóra jön a TV, amikor a gyerekkel nincs elég idő foglalkozni, mert nekünk mosogatnunk kell, telefonálnunk, építőkockákat elpakolgatnunk és így tovább...

Hogy milyen játékot vegyél egy 8 -10 éves fiunak? Úgy gondolom az egy jó játék amelyben van kihívás, legyen már nagyfiús, vagy nemcsak egyedül, hanem akár a társaival is tud vele játszani.